IKEA

IKEA – Sinnerlig kollekció

Mi történik az IKEA-val?

Az új SINNERLIG kollekció egy első osztályú design IKEA árakkal! A svéd áruház csodálatos lakberendezési darabokat dolgozott ki a neves tervező és belsőépítésszel, Ilse Crawforddal.

Kerámia természetes színekkel és organikus formákkal
új SINNERLIG kollekció

A design több mint 30 tételből áll és nagyjából három csoportba sorolható: étkező, dolgozó szoba és nappali.

A kollekció a legkisebb részletekre is odafigyel. A fő cél az volt, hogy egy olyan designt hozzanak létre, mely az emberi érzékekhez beszél és fokozza a komfort érzését otthonunkban. A bútorokat, használati tárgyakat nem csak nézegetni élmény, kellemes tapintásúak és használatuk is élvezettel tölt el. Egyszerűen olyan lakberendezési stílus, mely az életet egy kicsit könnyebbé és élménydúsabbá teszi.

 új SINNERLIG kollekció
Nappaliban
Konyhában
Konyhában

Ha a mindennapi életünk a saját otthonunkban kellemesen telik, mi is harmonikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat. IKEA ezzel a nézettel egyett ért Ilse Crawforddal, aki az emberi szükségleteket és vágyakat helyezi munkája középpontjába.

kanapé
SINNERLIG kanapé
szönyeg
…és szönyeg

formák egyszerűsége és őszintesége feltárja a szépséget a természetes alapanyagokban. Ilse parafával, kerámiával, üveggel, akácfával, gyapjúval és bambusszal dolgozott, egy megnyugtató érzés elérése érdekében.

A gyűjtemény természetes színű és sötétbarna parafát is tartalmaz. A sötétbarna egy természetes gőzölő eljárás eredménye .

parafa
Természetes színű és sötétbarna parafa

A parafa vízvisszataszító, könnyen tisztán tartható, zajszigetelő és hosszabb életű, mint sok más anyag.

Szépség a részletekben rejlik! A kerámia darabok természetes színeikkel és organikus formáikkal megkönnyítik egy saját beltéri Zen kert létrehozását.

Kerámia
Fotók az IKEA.com-ról
új SINNERLIG kollekció
Természetes színek és formák

Napjainkabn szinte állandóan egy digitális eszköz közelében vagyunk, kapcsolódva az internethez. Átalakulást, változást mindenhol tapasztalunk, otthonunkban és a munkahelyen is. Felcseréljük a kemény felületeket, tapintható anyagokra, mint például fa és egyéb természetes anyagok, mellyek az emberi érzékekkel kommunikálnak.

Sinnerlig
Lámpák

A végső cél az volt, hogy a megfizethető design minél több ember számára elérhető legyen.

Megnyugtató és harmónikus nappali
Megnyugtató és harmónikus nappali

Ilse Crawford az érzékeidhez beszél! Augusztus 14-től megvásárolható az IKEA üzleteiben.

Nappali

Én azokat a lakberendezési tárgyakat, eszközöket szeretem, melyek többféle-képpen is használhatóak. Funkciójuk nem szigorúan megszabott, mint példál a nappaliban használt asztalé. Használhatjuk asztalként, de akár ülhetünk is rajta, vagy akár virágokat is állíthatunk rá.

Asztal, pad, virágállvány
Asztal, pad, virágállvány

Élmény nézegetni már a képeket is!

2 thoughts on “IKEA – Sinnerlig kollekció”

  1. …letisztult, egyszerű, szép… szeretem ezt a visszafogott színvilágot… maga a nyugalom!!! 🙂 köszi!

Leave a Reply